Afbeelding

Mostafa Belghiti

"Zeer nette wagens in de aanbieding, perfect gepresenteerd en allemaal fabrieksnieuw! Tevens werden we zeer vriendelijk onthaald, daarbij mochten we ook een grote proefrit maken (dit zonder aankoopverplichting). Het vertrouwen was er vrijwel direct, de verkoper wist ook waarover hij het had. Misschien wel het belangrijkste punt; de wagen stond in enkele dagen volledig klaar, gekeurd, grote beurt en een trekhaak eronder zoals beloofd! Bedankt Pelter Autogroup!!"

Afbeelding

Dimitri Melotte

"Ik kan enkel zeggen dat ik zelden mensen tegen kom die op zulke fijne manier zaken doen. zowel wat vriendelijkheid betreft als service is de Pelter autogroup een echte aanrader. Ik heb reeds 2 wagens bij hun gekocht. Voor de prijs die ik betaald heb kan ik nergens anders hetzelfde krijgen met de service die ze bieden. De eigenaar is een aangename persoon met een hart voor auto's. Kortweg... " een echte aanrader" !!!"

Afbeelding

Autocenter Lommel

"Zeer vriendelijk autobedrijf, ook de showroom is súper. Ben met verschillende auto's (oude en nieuwe) altijd goed, snel en professioneel geholpen. Als er iets met de auto is, kan ik altijd meteen terecht, wordt er geluisterd naar het probleem en wordt er direct iets aan gedaan. Superfijne medewerkers, kanjers!"